Негайна допомога потрібна Єгорці

Негайна допомога потрібна Єгорці

Лікування дитини обходиться дуже дорого для його родини.

Рак крові уразив 4-річного Єгорка. Щоб його побороти, потрібне тривале і дороге лікування, тож рідні сподіваються, що всі небайдужі зможуть їм допомогти впоратись із фінансовим навантаженням.

Історія хвороби малюка почалася у листопаді 2020 року, як тоді здавалось, з чогось  незначного. Малюк мав підвищену температурі і запалені лімфовузли. Лікування не діяло, тож почалися більш ретельні дослідження, які виявили, що показники крові у малюка далекі від норми. Обстеження в районній лікарні підтвердили найгірші побоювання.

«Рак – це страшне слово, яке несе за собою страх, біль, відчай і порожнечу. Щохвилини думаємо про те, яку кількість випробувань доведеться здолати нашому 4-річному синові, а найголовніше – чи зможе він те все перенести. Чи зможемо ми, його батьки, йому допомогти. Страшно те, що ти готовий своє життя віддати заради дитини, але так не буває», – каже мама хлопчика.  

Мама Єгора у відчаї, адже малюк не лише маленький за віком, але і фізично, але вона дивується мужності сина, який переносить все лікування. «Ми віримо, що з допомогою людей Єгора чекає яскраве, світне і щасливе майбутнє», – додає жінка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7574 2328 0314

МІЛЄЩЄНКО ОЛЕКСАНДР ВІКТОРОВИЧ

Повʼязані теми:

Наступна публікація