Екс-"ВІА Гра" Бушміна привітала вагітну Джанабаєву з днем народження

Екс-"ВІА Гра" Бушміна привітала вагітну Джанабаєву з днем народження

Бушміна привітала Джанабаєву з днем народження / Фото: tourism-london.ru

Сьогодні співачці виповнилося 35 років.

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва сьогодні святкує день народження.

Артистці виповнилося 35 років. Одною з перших зі святом співачку та близьку подругу привітала екс-"віагрянка" Єва Бушміна. За час роботи у гурті дівчата стали дуже близькими і навіть після розпаду колективу продовжили товаришувати

"Після того, як я пішла з "ВІА Гри" головною складністю і приводом для смутку для мене стало розставання з Альбіною Джанабаєвою. За час спільної роботи ми дуже подружилися. Напевно, саме це і допомогло зберегти стосунки, навіть після того, як наші творчі шляхи розійшлися. Нам не заважає відстань, різниця в часі і навіть щільний графік. Сьогодні Альбіна святкує день народження. Бажаю іменинниці, щоб шкідливі звички в її житті були тільки у виставі, а набридли - просто назвою пісні. Happy Birthday!" - привітала Бушміна подругу.

Сама Джанабаєва, яка зараз перебуває на п'ятому місяці вагітності, планує зустріти свято в компанії близьких. Про це виданню "7 Дней" розповів представник співачки

"Альбіна не любить на особисті свята запрошувати багато гостей і пресу, тому своє 35-річчя вона відсвяткує серед родичів і найближчих друзів. Для Альбіни важливі затишок і домашня атмосфера", - зауважив представник.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва вдруге вагітна від Валерія Меладзе. Співачка підтвердила свою вагітність і розповіла, хто у неї народиться.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація