Ештон Кутчер шокував постарілим та змореним виглядом

Ештон Кутчер шокував постарілим та змореним виглядом

Фото: Associated Press

Артист записав емоційне відео проти антирасистської акції.

Американський актор Ештон Кутчер налякав шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

На сторінці в Instagram 42-річний артист розмістив відео, у якому коментує антирасистську акцію в Америці. Він розповів, що коли вкладав дітей спати, то вони у нього запитали про рух Black Lives Matter.

Зазвичай ми з Мілою укладаємо дітей спати, читаємо їм книжку, і наша дочка завжди йде в ліжко першою. І сьогодні ввечері, коли ми читали книжку, мій син каже: "Почекай, чому б мені не піти першим?". І Міла сказала: "Тому що дівчатка йдуть першими". І він сказав: "Ні, хлопчики йдуть першими". Я подивився на нього і сказав: "Ні, дівчатка йдуть першими. Ти знаєш чому? Для нас з тобою дівчата йдуть першими. І причина в тому, що деякі дівчатка просто не беруть це в голову. І тому для нас з тобою дівчата йдуть першими

сказав Кутчер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ashton Kutcher (@aplusk)

Та фоловери сторінки актора куди більше звернули увагу на його зовнішній вигляд. Ештон помітно постарів, а декому з юзерів здалося, що Кутчер дещо змарнів.

  • Хлопче, що з тобою сталося?
  • Ештоне, ти добре почуваєшся? Ти маєш нездоровий вигляд
  • Якийсь він змарнілий

Нагадаємо, раніше українська реперка alyona alyona емоційно висловилася про рух в США. Артистка попросила українців звернути увагу на те, що відбувається у нашій країні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація