Готівковий кредит на вигідних умовах Новини компаній

Готівковий кредит на вигідних умовах

Що таке фінансова свобода? Це наявність ресурсів, які дозволили б робити саме те, що ви хочете, не турбуючись про гроші.

Способів отримати фінансову свободу багато: від добре оплачуваної роботи або правильних інвестицій, до скрупульозного планування бюджету, жорсткої економії або навіть виграшу в лотерею. Але що робити, якщо кошти потрібні тут і зараз?

Грошову "Свободу" можна отримати в одному з найбільш надійних банків в Україні - КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКу, власником якого є одна з найбільших банківських груп Європи Credit Agricole Group (Франція). Тут вже подбали про фінансові потреби клієнтів, запропонувавши скористатися кредитом "Свобода". В рамках цього продукту можна розраховувати на кредит до 50 000 гривень готівкою або на банківську картку. Користуватися коштами можна до 3 років, а за дострокове погашення банк не братиме додаткові комісії. До речі, і ставка за таким кредитом - одна з найнижчих на ринку, розрахувати платіж можна на сайті, за допомогою зручного калькулятора.

Найприємніше, що зараз є шанс оформити акційний кредит від 0,0001%*. Іншими словами, можна виграти майже безвідсотковий кредит і користуватися грошима безкоштовно. До 31 травня 2016 року, кожен робочий день визначається один клієнт, який отримає кредит на акційних умовах.

Отже, отримати такий кредит можна, якщо ви громадянин України у віці від 25 до 65 років з постійним джерелом доходу і мінімум 1 роком стажу на поточному місці роботи. Якщо бажаєте отримати до 20 000 гривень, знадобитися тільки український паспорт і ідентифікаційний код. Для більшої суми потрібно буде надати довідку про доходи за останні 6 місяців. На сайті банку ви можете оформити онлайн заявку на кредит.

* Під акцією "Кредит готівкою від 0%*" (надалі – Акція) слід розуміти можливість бути обраним серед інших учасників Акції, що подали заявки на отримання кредиту "Свобода". Акція проводиться шляхом щоденної випадкової комп'ютерної вибірки одного клієнта, якому буде надана можливість отримати кредит з використанням процентної ставки в розмірі 0,0001% річних у гривні (база нарахування 360 днів у році). Орієнтовна сукупна вартість кредиту для переможців Акції розраховується виключно з відсоткової ставки 0,0001% та одноразової страхової премії у розмірі 4,6% від суми кредиту, що буде повністю компенсована Банком не пізніше наступного банківського дня. Жодних інших платежів та комісій, що пов'язані з отриманням кредиту, для переможців Акції не передбачається. Таким чином, абсолютне значення подорожчання кредиту та реальна процентна ставка складатимуть 1,28 грн та 0,0001% відповідно, при максимально можливому строку та сумі кредиту "Свобода". Акція діє у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО з 04.04.2016 до 31.05.2016. Про інші умови Акції дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555

Наступна публікація