Жителі України стали більше їсти м'ясо птиці

Дата публікації
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Жителі України стали більше їсти м'ясо птиці

Pexels

Воно і дешевше, і менш калорійне.

Фермери повідомляють, що українці активніше споживають м'ясо птиці. Про це розповіли в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Світові обсяги споживання такого м'яса зростають вже кілька років поспіль. Серед найбільш вагомих причин такої тенденції – невисока вартість і низький вміст жирів. У середньому протягом року кожен українець з’їдає 45 кілограмів м’яса, з яких більш ніж половина – це птиця. Утім, це удвічі менше, ніж у країнах-світових лідерах зі споживання цього виду м’яса", - зазначили у студії. 

Так, кожен американець вживає 58 кілограмів курки або індички на рік, а на кожного малазійця припадає 63 кілограми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна за перше півріччя 2020 року експортувала на 12,2% менше мְ’яса, ніж минулого року. 

В Україні з'явилася гастрономічна новинка – рослинне м'ясо

В Україні з'явилася гастрономічна новинка – рослинне м'ясо
Наступна публікація