В Одесі представили світанги Галини Москвітіної

В Одесі представили світанги Галини Москвітіної

Незабаром світанги Галини Москвітіної вирушать у світове турне

Світанги є частиною "пригод душі", зображених в мальовничій формі, виразом простору світла в об'єктивному світі.

З 21 липня по 7 вересня в Одесі пройшла виставка репродукцій робіт Галини Москвітіної - відомої художниці, що працює в жанрі світарт або латернативний реалізм.

Виставка відбулася в рамках "Проекту Еволюція", ініційованого Галиною Москвітіною з метою розкрити потенціал особистісної, натхненної еволюції конкретної людини. Її розвиток, реалізація вищих можливостей на оптимальному рівні свідомості - хедлайн і основне повідомлення проекту.

В рамках кожної з виставок Галини Москвітіної, її представники проводять містерії - найдавніші таїнства розкриття свідомості людини. В ході закриття одеської виставки така містерія відбулася у присутності одеських колекціонерів живопису, представників ЗМІ та людей, що цікавляться самопізнанням. Беручи участь у містерії, глядачі змогли відчути вищі вібрації їх власних душ, надихаючі їх на саморозвиток.

Експозиція виставки складалася з репродукцій робіт Галини Москвітіної, іменованих світангами, оригінали яких знаходяться в приватних зборах і фондах. Світангі є частиною "пригод душі", виразом духовного досвіду, зображеного в мальовничій формі, продиктованих рухом душі, виразом простору світла в об'єктивному світі.

Світанги Галини Москвітіної здобули успіх в закордонному арт-співтоваристві. Картина "Школа Танців" була продана на російських торгах відомого британського аукціонного дому Bonhams, за 9600 фунтів стерлінгів, а роботи "Хмари і птиця", "Школа танців", "Гойдалки Жулая", "Корабель Іштар" знаходяться у власності відомих колекціонерів- поціновувачів жанру Світарт.

Незабаром світанги Галини Москвітіної вирушать у світове турне, яке пройде по таких містах, як Тель-Авів, Мілан, Лондон, Київ, Нью-Йорк, та ін.

На честь закриття виставки представники приватного фонду Private Foundation "Arcane Art", який займається просуванням мистецтва Галини Москвітіної, подарували центру інтегральних практик "Гра" репродукцію картини "Джнянадакіні Деві", яка буде представлена ​​гостям і жителям Одеси.

Вручаючи картину, Діана Попова, представник приватного фонду Private Foundation "Arcane Art", зазначила: "світанги, представлені нами в Одесі, несуть глядачеві глибоко особистісний і надихаючий аспект. Це - дар персонального міфу, через який душа знаходить вираз в конкретній людині. Замовлення такого роду картини вимагає надзвичайної довіри і від замовника, і від художника. Судячи з того, що бажаючим мати картину Галини Москвітіної доводиться чекати в черзі, ідея особистісної еволюції близька духу наших сучасників".

Читайте также:

15 мільйонів доларів планують отримати на торгах за вазу династії Цин

У Лондоні представили виставку курйозних витворів сучасного мистецтва

У Греції знайшли викрадену картину Рубенса

Повʼязані теми:

Наступна публікація