Стало відомо, коли Samsung презентує Galaxy S8

Стало відомо, коли Samsung презентує Galaxy S8

Презентація нового гаджету могла відбутися і раніше, але була перенесена.

Компанія Samsung Electronics призначила презентацію мобільного телефону Samsung Galaxy S8 на 29 березня.

Про це інформує Reuters.

Презентація нового гаджету могла відбутися і раніше, але була перенесена. За попередніми даними, у Galaxy S8 - вигнутий з двох сторін AMOLED-дисплей, що займає практично всю передню панель, і сканер відбитків пальців, вбудований прямо в екран. Фізичних клавіш навігації кнопки Home немає. Особливий інтерес викликає задня частина пристрою – тут відсутній LED-спалах над камерою.

Нагадаємо, що раніше Samsung назвала причину самозаймань Galaxy Note 7.

Як відомо, раніше Федеральне управління авіації США (FAA) попередило пасажирів про небезпеку використання смартфона Galaxy Note 7 на борту літаків через займання пристроїв під час зарядки.

Ряд австралійських авіакомпаній - Qantas Airways, Jetstar, Virgin Australia, Tiger Airways раніше пасажирам заборонили використовувати Galaxy Note 7 на борту через проблеми з акумуляторами смартфонів.

Після гучного скандалу, Samsung Electronics звернулася до власників Galaxy Note 7, закликавши їх не використовувати пристрої і принести їх в сервісний центр для заміни.

2 вересня 2016 року вона оголосила про глобальне відкликання смартфонів Galaxy Note 7.

До моменту оголошення про відкликання Galaxy Note 7 компанія відвантажила близько 2,5 млн цих пристроїв, і оновлені смартфони з новими акумуляторами, стали доступні тільки 19 вересня 2016 року.

Нагадаємо, у місті Сент Петерсберг штату Флорида загорівся позашляховик після того, як його власник залишив заряджати смартфон Samsung Galaxy Note 7 в авто.

Блогери схрестили iPhone 5 з Samsung Galaxy S III

Блогери схрестили iPhone 5 з Samsung Galaxy S III

Повʼязані теми:

Наступна публікація