Каспаров назвав єдину річ, якою може похвалитися Путін

Каспаров назвав єдину річ, якою може похвалитися Путін

За словами Каспарова, Путін ставиться до санкцій несерйозно / Фото: Reuters

На думку російського опозиціонера, президент РФ не вважає санкції серйозними.

Росія, яка володіє ядерною зброєю, нічим іншим похвалитися не може. Про це заявив російський опозиціонер, шахіст Гаррі Каспаров в інтерв'ю "Радіо Свобода". 

"Сьогоднішня Росія – це вже не Радянський Союз, чи не сталінський Радянський Союз, і взагалі не брежнєвський Радянський Союз. Це країна, яка володіє ядерною зброєю, але нічим іншим, на відміну від СРСР 30 або 60 років тому, похвалитися не може. Так, Росія сьогодні має лобістську підтримку на Заході, якої не було раніше. Путін багато років вкладав у підтримку інфраструктури своїх прихильників у політичних, журналістських колах та бізнес-спільноті", - заначив він.

Крім того, за словами Каспарова, президент РФ Володимир Путін вважає санкції несерйозними. "Сьогоднішня проблема навіть не в тому, що санкції слабкі, а в тому, що Путін не вважає їх серйозними. Усередині Росії він домагається успіху, переконуючи російську еліту і середній клас, що всі ці заходи західних еліт зроблені під тиском громадськості, але ніхто не збирається вступати у відкриту конфронтацію", - наголосив Каспаров.

Нагадаємо, російський опозиціонер Михайло Ходорковський пояснив, чому Володимиру Путіну вигідно заморозити конфлікт на Донбасі. Також він зазначив, що Росія найближчим часом не припинить конфлікт у Східній Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація