Легендарний репер DMX помер після передозування

Легендарний репер DMX помер після передозування

Фото: Getty Images

Знаменитість пішов з життя у віці 50 років.

Популярний американський репер та актор Ерл Сіммонс, більш відомий як DMX, помер після передозування наркотиками.

Як пише видання CNN, сумну звістку повідомила родина культового артиста. Знаменитості, який вживав заборонені речовини від 14 років, було 50 років.

"Ми глибоко засмучені оголосити сьогодні, що наш улюблений чоловік, DMX помер у віці 50 років в лікарні Вайт-Плейнс поруч зі своєю сім'єю після того, як протягом останніх декількох днів перебував під апаратом життєзабезпечення", – йдеться в повідомленні.

Фото: Getty Images

Зауважимо, 4 квітня стало відомо, що репера доправили до лікарні в критичному стані. В артиста діагностували серцевий напад. Парамедики намагалися реанімувати непритомного артиста протягом 30 хвилин. Лікарі сказали родині, що нестача кисню серйозно вплинула на його мозок і прогноз щодо подальшого одужання невтішний. Медики попередили, що він може не вижити.

Виконавець знявся майже у 20 стрічках, а його шість альбомів посідали першу щаблину хіт-параду музичного журналу Billboard.

Нагадаємо, у січні цього року помер 24-річний син зірки 90-х Стефані Сеймур. Хлопець тривалий час боровся з наркозалежністю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація