Трамп і Клінтон мають майже однакову підтримку виборців

Трамп і Клінтон мають майже однакову підтримку виборців

Фото: Reuters

За даними загальнонаціонального опитування Трамп лідує, однак за результатами соціологічного дослідження його випереджає Клінтон.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон та її опонент від республіканців Дональд Трамп мають майже однакову підтримку виборців. Про це свідчать результати загальнонаціонального опитування, проведеного телеканалом Fox News.

Так, за даними загальнонаціонального опитування Трамп лідує з показником 46% підтримки виборців проти 45%, які готові віддати голоси за Клінтон. Як повідомляє телеканал, такі показники пов'язані з тим, що Трамп останнім часом уникав спірних висловлювань. Водночас Клінтон зіткнулася з проблемами щодо стану її здоров'я.

Своєю чергою, за даними соціологічного дослідження, Трампу на виборах у листопаді 2016 року готові віддати свій голос 40% респондентів, а Клінтон - 41%. Кандидат від Лібертаріанської партії Гері Джонсон набрав 8% голосів опитаних американців, а за претендентку від партії зелених Джилл Стейн виступають 3%.

Нагадаємо, раніше американське видання Newsweek розкрило, як зв'язки Трампа із впливовими російськими можновладцями загрожують політиці США. Задля розслідування благодійної організації видання вивчило конфіденційні інтерв'ю з бізнес-керівниками та деякими міжнародними партнерами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація