Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Іспанський лісоруб придумав рецепт ковбаси з людської крові

Він вважає, що така ковбаса зацікавить веганів.

30-річний лісоруб Рауль Ескуін з невеликого села в іспанській провінції Теруель придумав рецепт ковбаси з крові людини. Про це повідомляє видання The Local.

"Поки що всі, хто куштував ковбасу з власної крові були вражені, наскільки вона смачна!", - заявив він.

Щоб приготувати одну порцію ковбаси потрібно 40 мілілітрів крові, підсмаженої з рисом, цибулею, водою і різними травами і спеціями. 

Ескуін, вважає, що нова страва має зацікавити веганів. "Я, звичайно, знаю, що люди - теж тварини, з чого випливає, що така ковбаса - їжа тваринного походження. Але якщо тварини не страждають, то вона повністю відповідає моральним принципам веганства", - пояснив лісоруб.

Він зазначає, що ковбасу потрібно готувати з крові тої людини, яка буде її їсти. Бо вживати чужу, на його думку, є канібалізмом.

ВідеоПаска, ковбаса та вино: як в Єрусалимі зібрати "український" великодній кошик

Зібрати великодній кошик на святій землі в Єрусалимі, місці воскресіння Ісуса Христа – про таку традицію чули хіба ті, хто переїхав із колишнього Радянського Союзу. ТСН спробувала знайти в Ізраїлі сало, ковбасу, кагор, пасочку та яйця.

Паска, ковбаса та вино: як в Єрусалимі зібрати "український" великодній кошик

Залиште свій коментар

Вибір редакції