Львівщина вийде на загальний страйк

Львівщина вийде на загальний страйк

Всіх жителів Львівщини закликають вийти на місцевий Євромайдан. / Фото: xairforces.net

Людей масово везтимуть до Києва.

Львівська обласна рада прийняла рішення про проведення сьогодні, 2 грудня, загального страйку в області, а також про масову мобілізацію людей до столичного Євромайдану. 

Голова Львівської ОДА Петро Колодій на виконання загальнодержавного страйку, до якого закликали у Києві лідери опозиції, оголосив про загальнообласний страйк.

 "На виконання заклику Києва, штаб Координаційної ради Львівської області оголошує загальнообласний страйк. Працівники кожного підприємства, кожної організації та установи мають самостійно обрати форму страйку і виходити на львівський Євромайдан, що на проспекті Свободи біля пам'ятника Шевченку", – заявив Колодій.

Він також оголосив максимальну мобілізацію жителів області для участі у столичному Євромайдані. До списку активістів, які вирушать до Києва, пише УНІАН, не вноситимуть дітей, жінок, та студентів молодше 20 років.

Координаційна рада організовує збір і відправлення людей до Києва. Місцеві підприємці забезпечують збір коштів громадянам, які виїжджають на Євромайдан до Києва.

Нагадаємо, вчора зі Львова на Євромайдан рушила велетенська колона з більше сотні автомобілів

Повʼязані теми:

Наступна публікація