Спіймали пенсіонерку-вбивцю, що ховалася від слідства 9 років

Спіймали пенсіонерку-вбивцю, що ховалася від слідства 9 років

Міліція шукала пенсіонерку 9 років. / Фото: ТСН.ua

Пенсіонерка узяла найманців, щоб убити свою жертву.

66-річну одеситку підозрюють у вбивстві заради заволодіння чужим житлом.

У 2004 році в селі Прилиманське Овідіопольського району в Грібному каналі місцеві жителі виявили труп літнього чоловіка з тілесними ушкодженнями. Міліціонери встановили особи зловмисників і затримали двох підозрюваних чоловіків.

"Ідейним натхненником злочину була знайома потерпілого, яка вирішила обманом заволодіти частиною його житлового будинку. Щоб полегшити реалізацію свого плану, вона вирішила позбавити життя власника житлової площі. До здійснення задуманого жінка залучила свою подругу, її співмешканця і його родича. За сприяння вона пообіцяла нагороду у вигляді квартири в Одесі і автомобіля", - повідомили у відділі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Одеській області.

Подруга зловмисниці відволікла увагу онуки вбитого, яка жила в його будинку. Тим часом, двоє інших найманців пенсіонерки забили власника будинку на смерть. Загорнули тіло в покривало, відвезли на Грібний канал і кинули у воду.

Через деякий час чоловіків затримали. Вони вже засуджені до позбавлення волі на строк понад 10 років і відбувають покарання.

Що стосується жінок, то вони довгий час переховувалися і були оголошені в міжнародний розшук. Одна з них нещодавно була затримана. Обвинувальний акт відносно неї направлений в Київський районний суд Одеси. Підозрювана чекає вироку у слідчому ізоляторі. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ході проведення слідчих дій та оперативних заходів стало відомо, що друга жінка ховається в одній з країн далекого зарубіжжя, незабаром її буде екстрадовано в рідне місто.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині донька жорстоко заколола власну матір заради телевізора, телефона та прикрас.

Повʼязані теми:

Наступна публікація