ЗНО 2016: високий бал без стресу та зубріння Новини компаній

ЗНО 2016: високий бал без стресу та зубріння

На підсумковий бал ЗНО впливають методи підготовки та рівень стресу перед тестуванням.

Вступна кампанія ЗНО 2016 набирає обертів. Цього року всі вже пережили стрес від постійних змін в правилах складання тестів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Втім, у Міністерстві освіти максимально пішли назустріч і зберегли програми 2015 року, залишили тільки один рівень у тестуванні з математики, української мови та літератури, а також надали можливість складати вступні тести разом з випускними іспитами.

Проте все це не знімає головної проблеми всіх випускників цього року - якісної підготовки до ЗНО 2016. У 2015 році понад 20 тисяч абітурієнтів не пройшли пороговий бал з української мови на пробному тестуванні. Причини низьких результатів прості: непідготовленість абітурієнта та стрес. Школа не дає всіх знань і навичок, необхідних для успішного проходження ЗНО. Головна складність тестів зовнішнього незалежного оцінювання в тому, що потрібно знати весь обсяг шкільної програми з обраного предмета, причому знати в деталях, щоб відрізнити одного князя від іншого за портретом у завданні, творчо розв'язати задачу з тригонометрії.

На щастя, сьогодні є рішення, завдяки якому випускники можуть успішно подолати всі ці труднощі. В Україні розпочав роботу проект ПроЗНО - перші системні онлайн-курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Переваги підготовки з ПроЗНО:

- Повна системна підготовка з основних предметів: українська мова та література, математика, історія України, біологія.

- Автори та ведучі курсів - 14 найкращих викладачів і вчених, за чиїми підручниками успішно навчаються та вступають випускники зі всієї України.

- Для ПроЗНО розроблено систему різноманітних тестів: після кожного заняття, після кожної теми, підсумкове тестування - загалом від 1,8 до 4 тис. тестів у кожному курсі. Це дозволяє натренувати навик проходження тестів, причому всі типи завдань потім зустрінуться на самому ЗНО 2016 року.

- Курси ПроЗНО дають доступ до якісної підготовки до ЗНО онлайн незалежно від місця проживання та бюджету родини.

- Заняття в зручний для випускника час й у звичній обстановці економлять сили та знижують рівень стресу.

Курси ПроЗНО містять відеолекції, які можна багаторазово переглянути для кращого запам'ятовування, до них обов'язкові тестові завдання. Курси з учителем також пропонують онлайн-заняття, де в режимі реального часу викладач відповість на всі запитання, пояснить складні моменти, перевірить знання учня.

Онлайн-формат навчання дає можливість виграти в часі: замість 2-3 годин занять у репетитора двічі-тричі на тиждень - 30-хвилинний перегляд навчального відео щодня і виконання тестових завдань. Все це дозволить якісно підготуватися до ЗНО 2016 не виходячи з дому.

Звичайно, онлайн-освіта потребує дещо більше дисципліни та самоконтролю, ніж заняття в звичайному класі. Абітурієнт і його батьки можуть регулярно оцінювати прогрес підготовки: на платформі EDUGET, в рамках якої запущено курси ПроЗНО, є особистий кабінет абітурієнта, де фіксуються результати з кожного уроку й модуля курсу. Крім того, у батьків є можливість отримувати звіти про прогрес у навчанні на пошту.

Сьогодні онлайн-освіта - це відповідь на запит молодого покоління, яке хоче самостійно вибирати джерело отримання знань, викладача, предмети, вирішувати свою долю. Першою сходинкою в освоєнні нового світового тренду для українського школяра стане вступ до вузу з онлайн-курсами ПроЗНО.

Наступна публікація