Бренд DS виводить з виробництва дві моделі

Бренд DS виводить з виробництва дві моделі

Фото: AutoCar

Елітний підрозділ французького бренду припиняє випуск моделей DS4 і DS5

Група компаній PSA поступово переглядає свою модельну лінійку виводячи з виробництва збиткові моделі. Так модель DS4 в минулому році була продана в кількості 11 746 одиниць, в той час як її конкурент Volkswagen Golf показав зростання продажів до кількості 170 431 машин. А більший побратим DS5 виявився найгіршим у своєму сегменті і за 12 місяців роз'їхалося по Європі всього 5 738 автомобілів.

Фото: AutoCar

За підрахунками компанії, ці дві моделі сприяли зниженню продажів на 38,5% у 2017 році. Зараз припинено випуск двох хетчбеків і розпродаються автомобілі, які залишились на складах.

 

Представник DS повідомив виданню AutoCar, що всі підрахунки не були основним мотивом для зупинки випуску моделей, але зміни у всій модельній лінійці є частиною етапу створення нового преміального продукту, який приходить разом з представленим в минулому році DS7 Crossback.

Фото: AutoCar

"В цьому плані також буде розкрита повністю нова електрична компактна модель на Паризькому автосалоні, з допомогою якої будуть реалізовані наші плани електрифікації",- зазначив співробітник бренду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація