Ароматний банановий хліб
Такий хліб гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить.

Так, це зовсім не жарт, хліб може бути банановим. Він має розсипчасту структуру, банановий аромат і ніжний смак. Рекомендую поливати його улюбленим топінгом — згущеним молоком, кленовим сиропом чи медом. А ще банановий хліб гарна альтернатива поціновувачам десертів без цукру, бо ця випічка зовсім його не містить.
Інгредієнти:
- 2-3 стиглих банани;
- 80 г вершкового масла;
- 3 яйця;
- 80 г вівсяного борошна;
- 120 г пшеничного борошна;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1 ч. л. кориці.
Приготування:
1. Розтопити вершкове масло. Збити яйця і додати масло.
2. Борошно просіяти, додати розпушувач та корицю. Добре перемішати.
3. Борошно, корицю і розпушувач поєднати з яєчно-масляною сумішшю.
4. Банани розім'яти виделкою у пюре і додати до тіста.
5. Прямокутну форму вистелити пергаментом і вилити тісто. Зверху на тісто викласти розрізаний уздовж банан.
6. Випікати за 180°C близько 45 хв.
Смачного!
Більше рецептів читайте тут: instagram.com/yakim_foodphoto