Млинці з куркою та шоколадом

Солодкий смак шоколаду просто чудово контрастує з кислинкою журавлини і поєднується з запеченим курячим філе.

Я приготував для вас рецепт моїх улюблених млинчиків на молоці з оригінальною начинкою. Сьогодні готуємо млинці з куркою і шоколадом. Несподівано? А виходить дуже смачно. Солодкий смак шоколаду просто чудово контрастує з кислинкою журавлини. І все це в поєднанні з запеченим курячим філе грає неймовірними фарбами. Це точно варто скуштувати.

Час підготовки  25 хвилин.

Час приготування — 40 хвилин.

Для тіста:

  • молоко — 1 л;
  • яйце — 4 шт.;
  • борошно — 250 г;
  • рослинна олія — 50 мл;
  • цукор — 2 ст. л.;
  • сіль дрібка.

Для начинки:

  • куряче філе — 1 шт.;
  • шоколад — 20 г;
  • журавлина — 1 ч. л.;
  • сіль за смаком.

Приготування:

1. Для тіста змішайте 1 літр молока з яйцями. Потім додайте рослинну олію і 2 ст. л. цукру. Перемішайте до однорідної консистенції.

2. Після цього невеликими порціями додавайте борошно. Я рекомендую попередньо просіяти його через сито, так тісто буде більш повітряним.

3. Куряче філе помийте і добре зачистіть від плівок і жиру. Розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть ціле філе на деко і запікайте приблизно 30-40 хвилин (в залежності від розміру). Перевірити готовність курки ви можете за допомогою ножа. Акуратно розріжте м'ясо, воно не повинно бути рожевим всередині.

4. Готовому філе дайте охолонути, а потім розділіть м'ясо руками на волокна. Трохи посоліть за смаком.

5. Шоколад натріть на дрібній тертушці. Журавлину добре промийте та висушіть.

6. Змішайте курку з журавлиною, посипте тертим шоколадом. Перемішайте начинку і викладіть на млинці.

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції