Солянка на ребрах

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Суп за цим рецептом виходить насиченим, густим, наваристим і дуже смачним.

Я розповім вам кілька секретів, як приготувати солянку, щоб вона була максимально насиченою смаками. У справжній м’ясній солянці обов’язково повинно бути багато інгредієнтів, щоб суп вийшов густим і наваристим. Солянка за цим рецептом виходить якраз такою, насиченою і дуже смачною.

Час підготовки — 15 хвилин.

Час приготування — 35 хвилин.

Вам знадобиться:

  • свинячі ребра — 300 г;
  • шинка — 200 г;
  • огірок солоний — 3 шт.;
  • картопля — 2 шт.;
  • копчена паприка — 1 ч. л.;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • духмяний перець — 3 горошини;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • квашені томати — 3 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • томатна паста — 1 ст. л.;
  • лимон (сік половини лимона) — 1/2 шт.;
  • родзинки — 100 г;
  • сіль за смаком;
  • сметана для подавання.

Приготування:

1. Свинячі ребра підрум'яньте на пательні кілька хвилин на невеликій кількості рослинної олії (1 ст. л.), так бульйон буде насиченішим.

2. Перекладіть ребра в сотейник, залийте водою і варіть на невеликому вогні бульйон.

3. Додайте 1 цибулину, розрізану навпіл, і 2 зубчики часнику.

4. Болгарський перець наріжте соломкою. Лавровий лист, 3 горошини запашного перцю і болгарський перець підсушіть на пательні, де смажилося м'ясо, кілька хвилин. Додайте туди ж 1 ч. л. копченої паприки і готуйте ще хвилину.

5. Шинку наріжте соломкою. Покладіть до бульйону.

6. Солоні огірки наріжте півкільцями. Квашені томати почистьте від шкірки і трохи роздушіть. Покладіть огірки і томати до бульйону.

7. У цю ж каструлю додайте 1 ст. л. томатної пасти.

8. Картоплю відваріть у "кожухах" в окремому сотейнику до готовності протягом 25 хвилин. Остудіть, почистьте і наріжте великими кубиками. Додайте до солянки.

9. Дістаньте з солянки свинячі ребра, відокремте м'ясо від кісток. Наріжте м'ясо довільними шматочками і відправте назад до каструлі.

10. У готову солянку вичавіть сік половини лимона і додайте жменю темних родзинок. Залиште на 20 хвилин настоятися і подавайте зі сметаною і кружечком лимона. За бажанням під час подавання можна додати зелені петрушки.

Солянка на ребрах, для блогів
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції