Суп з горошком і броколі

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Для цієї страви можете купити свіжого шпинату і броколі, а можете використовувати запаси з морозилки. Буде однаково смачно.

Увага дамам, які стежать за своєю фігурою та всім поціновувачам здорової їжі. Хочу розповісти про свій варіант здорового та корисного обіду. Ви можете купити свіжого шпинату і броколі, а можете використовувати запаси з морозилки для цього смачного супчику. Готується така страва швидко, просто і без зайвих калорій.

Вам знадобиться:

  • пів пачки замороженого зеленого горошку;
  • пів пачки замороженої броколі;
  • 1 середня картоплина;
  • оливкова олія;
  • середня цибулина;
  • пару зубків часнику;
  • сіль, перець, італійські трави за смаком.
Суп з горошком, для блогів_3
instagram.com/jb_foodphoto

Приготування:

1. У каструлі з товстим дном розігріваєте олію, додаєте дрібно покришені пів цибулини і зубок часнику, смажите до золотавості.

2. Висипаєте горошок і броколі. Розморожувати не треба! Туди ж почищену і порізану картоплину.

3. Заливаєте водою, щоб ледве покривала овочі. Можете залити овочевим або курячим бульйоном, якщо маєте.

4. Додаєте сіль, перець та приправу "Італійські трави". Варите після закипання 10-15 хвилин. Поки овочі не стануть м’якими.

5. Пробиваєте суп блендером до кремового стану і ставите на плиту закипіти ще пару хвилин.

6. подаєте, поливши оливковою олією, лимонним соком та присипавши зеленню

Суп з горошком, для блогів_1
instagram.com/jb_foodphoto

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/jb_foodphoto

Залиште свій коментар

Вибір редакції