Суп з печених помідорів

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Такий суп дуже простий, дієтичний і не потребує багато часу для приготування.

Помідори в салат, соус, в’ялити — це вже нудно! Треба знайти їм цікавіше застосування – вирішила я.

Сезон червоних соковитих красенів добігає кінця. Тож ще можна трохи посмакувати запашними томатами у супчику, поки вони не перетворилися на безсмакову траву з супермаркету. Такий суп дуже простий, дієтичний і не потребує багато часу для приготування.

Вам знадобиться:

  • 3 великі помідори;
  • 2 червоні солодкі перці;
  • велика цибулина;
  • 3-5 зубчиків часнику;
  • паприка, чилі, кумин;
  • 1 морква;
  • зелень;
  • оливкова олія.
Суп з печених томатів, для блогів_3
ТСН.ua

Приготування:

1. Духовку розігріваєте до 200 градусів.

2. Помідори розрізати навпіл, перці чистите і теж навпіл, цибулю на четвертинки, часник чистите. Все вкладаєте на деко, поливаєте оливковою олією, солите. Запікаєте 30-40 хвилин.

3. Поки печуться овочі, заливаєте в каструлю з пів літра води. Солите, кладете зубчик часнику, морквину, пару гілочок улюбленої зелені — варите овочевий бульйон.

4. Як овочі запечуться — зніміть шкіру з помідорів та перців. Все залийте бульйоном, додайте паприку і кумин і збийте в блендері.

5. Дайте супчику пару хвилин покипіти і подавайте з хлібцями або йогуртом.

Суп з печених томатів, для блогів_2
ТСН.ua

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції