Густий томатний суп з булгуром і фаршем

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Просто одного разу приготуйте цю страву, і у вас станеться любов з першої ложки.

Цей томатний суп може стати справжнім конкурентом традиційному борщу. Яскравий, наваристий, ситний і смачний.

Такий суп чудово смакуватиме на обід з житніми грінками. Просто одного разу приготуйте цю страву, і у вас станеться любов з першої ложки.

Інгредієнти:

  • 200 г м’ясного фаршу;
  • 4-5 помідорів;
  • ½ цибулини;
  • ½ червоного болгарського перцю;
  • 100 г булгуру;
  • 400 мл окропу;
  • 1 ст. л. олії;
  • мелений перець за смаком;
  • 1 пучок зелені;
  • дрібка солі.
Томатний суп, для блогів_4
instagram.com/alonka_good

Приготування:

1. Для початку необхідно очистити від насіння болгарський перець, а цибулю — від лушпиння. Потім овочі дрібно нарізати кубиками.

2. Далі помідори залити гарячою водою на кілька хвилин, після чого вийняти їх з окропу і перекласти в ємність з холодною водою, очистити від шкірки. Після цього томати подрібнити в блендері до пюреподібного стану.

3. Розігріти глибоку пательню з невеликою кількістю олії. Насипати в неї кубики перцю і цибулі, обсмажити до рум'яного кольору протягом 5 хвилин.

4. До пательні викласти фарш і обсмажити його разом з цибулею і перцем до готовності, періодично помішуючи дерев’яною лопаткою. Фарш повинен посвітліти, але водночас залишатися соковитим.

5. Окремо в каструлю вилити томатне пюре, насипати булгур, додати вміст пательні, посолити і поперчити, залити 500 мл окропу, перемішати і поставити на невеликий вогонь.

6. Варити суп 20-30 хвилин, доки не приготується булгур. Подавати страву до столу, посипавши подрібненою свіжою зеленню.

Томатний суп, для блогів_6
instagram.com/alonka_good

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/alonka_good

Залиште свій коментар

Вибір редакції