Пара слів про геополітику

Пара слів про геополітику

Фото: Reuters

На грядущіх виборах Кличко проти Тимошенко - це шахова партія Меркель та Путіна "чисто на інтерес", без фанатизму.

З сумом сповіщаю всім зацікавленим, що Україна тепер вже остаточно - стала просто_територією, конструктором з феодальних князівств.

Тому що українці визнані Світовими Рєшалами - нацією, органічно нездатною до постачання власних інституцій; нездатною висунути зі своїх лав договороздатного незалежного патріотичного лідера.

Українці, на думку Цивілізованих Білих Людей - це народ, не здатний дати собі раду ані з обліком та реєстрацією власності, ані з механізмами ухвалення легітимних колективних рішень.

Це народ, який тотально зневажає ЗАКОН та ПРАВО, тобто народ-бандерлог, нездатний написати собі ані власні правила гри, ані хоча б адаптувати "під себе" законодавство просунутих народів.

Тому і вирішено керувати цією територією, населеною атомарним інституціонально неспроможним, недоговороздатним населенням - за допомогою продажних дискредитованих маріонеток.

Маріонетку Януковича, який дістав свій народ до блювоти, злили дуже просто - за допомогою вправного снайпера. Ми не люди для Цивілізованих Білих Людей - ми просто "статистичні одиниці".

На грядущіх виборах Кличко проти Тимошенко - це шахова партія Меркель та Путіна "чисто на інтерес", без фанатизму. Їм байдуже, хто переможе, бо вони - компаньйони, які якраз спокійно між собою домовляться про розподіл дивідендів з білих українських папуасів :(

Правий Сектор та різноманітну партізанщіну зачистять, а Україну доїтимуть нещадно - аж до наступного Майдану.

За спроби щось нявкнути "за реформи" - в кращому випадку дискредитуватимуть, а особливо нєпонятлівих - вбиватимуть.

ЗМІ та "лідерів суспільної думки" скуплять на корені, в соцмережах банитимуть. Ви ж ще пам'ятаєте натовпи тЮлькоботів, нє?

У мене банально немає ніяких ресурсів на просування реформ, бо українські бариги, як завжди, домовляться з новими хазяями замість того, аби хоч щось корисне зробити для України.

Не в останню чергу, на жаль - через нерозуміння того, що таке інституції і яка їх цивілізаційна роль, а також через небажання "грати в довгу".

...Тихенько плачу від розпачу, хоча все одно битимусь до кінця. Мій наймолодший дєтьониш Влад, чемпіон Києва з футболу та найкращий бомбардир, говорить: "Мамо, ну не плач - почекай, поки мене продадуть в класний футбольный клуб, і тоді я дам тобі грошей на просвітництво та на революцію!"

...Здравствуй, о чудєсний новий мір!

Саме за це українці продемонстрували дива героїзму та заплатили життями, еге ж?!

Невже стріляти для українців - простіше, ніж вчити матчастину?! :(

P.S. У зв'язку з тимчасовою відсутністю можливості коментувати на сайті приходьте на мою сторінку у Facebook 

Повʼязані теми:

Наступна публікація