Богданчику необхідна термінова трансплантація печінки

Богданчику необхідна термінова трансплантація печінки

У малюка дуже важкий стан.

Від перших днів народження життя крихітного Форост Богданчика під загрозою, дитина народилася з атрезією жовчовивідних шляхів, що призвело всього за лічені тижні до цирозу печінки.

«Ось уже понад 4 місяці ми боремося з цією хворобою. Від 20.11.2018 перебували в лікарні Маріуполя, потім нас переправили в Дніпровську обласну дитячу лікарню, де була проведена операція по Касаї, але це не принесло позитивних результатів. У дитини почався сепсис і скупчення рідини, а так само розвинувся цироз. Від 21.01.2019 перебуваємо на лікуванні в міській клінічній лікарні м.Львова. Лікування не приносить бажаних результатів, пішло загострення і висновок лікарів - термінова пересадка печінки», - розповідає мама малюка.

У Богдана маленька вага, тож знайти клініку, яка погодиться прийняти дитину було складно, відгукнулась клініка в Брюселі.

«Для трансплантації необхідно 115 тисяч євро і плюс обстеження. У нас немає необхідної суми, ми вже витратили на лікуванні понад 250 тис. грн, бо дитина щодня потребує підтримувальної терапії. Ми звичайна пересічна родина з двома дітьми. Звертаюся з проханням допомогти у збиранні коштів на операцію», - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168757389402001 Форост Віталій Вікторович

Повʼязані теми:

Наступна публікація