Даня сподівається на допомогу чуйних людей

Даня сподівається на допомогу чуйних людей

Хлопчику потрібен дорогий протез.

Даня захворів у 2013 році, йому було діагностовано остеосаркому лівої гомілкової кістки з метастазами у легені. Хлопчик здолав її, але відтоді має витримувати нелегкі випробування, щоб зберегти ногу, яку уразила хвороба.

З 2018 року після років спроб лікування і зміні протезів кісток в Україні, родина потрапила до німецьких фахівців, які таки дали шанси на збереження ноги. 

Зараз Дані необхідно закінчити лікування, розпочате в Німеччині і встановити зростаючий ендопротез.  Два етапи лікування вже пройдені, німецькі фахівці побороли інфекцію, що роз'їдала хвору ногу, і вирівняли обидві ноги за довжиною, подовживши кістки лівої ноги на 12 см. Тепер потрібно переходити до наступного етапу лікування - підготовки до кінцевого протезування і виконання кісткової пластики.  Але для його проведення необхідно внести на рахунок клініки передоплату в розмірі € 40 000.

"Ми звертаємося до кожного і просимо підтримати Данила в його боротьбі за власне майбутнє і допомогти йому здійснити заповітну мрію!  Тільки разом ми зможемо допомогти нашому чемпіонові. Щиро дякуємо всім, хто з нами!", - каже мама юнака. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7422 0467 8910 Сирота Оксана Олегівна (мама Дані)

Більше інформації і реквізитів за посиланням https://www.facebook.com/danilmira/

Повʼязані теми:

Наступна публікація