Допомоги небайдужих потребує Юлія

Допомоги небайдужих потребує Юлія

Дівчині потрібна операція на хребті.

З народження у 23-річної Юлі були проблеми з хребтом - у 8 місяців дитині поставили діагноз кіфоз хребта з патологією.

"У 5 років пішло погіршення (зростання деформації і біль в хребці). Провели перше оперативне втручання. Після цієї операції мені не можна було ходити три місяці. По закінченню трьох місяців мене загіпсували в майку, в якій я перебувала ще три місяці. Тільки після цього я зажила нормальним життям", - розповідає Юлія.

Але за кілька років знову почала прогресувати деформація, тож були проведені наступні дві операції, які викликали ускладнення- у дівчини почали відмовляти ноги. Тож наступна операція мала повернути дівчину до нормального життя.

"У 2008 році йдучи у школу я впала і металоконструкція змістилася. Була проведена 5 операція - видалення металоконструкції. Але, десь місяці два тому я стала відчувати слабкість в ногах. 4 січня  була у лікаря, провели обстеження, яке показало сильне погіршення", - розповідає Юлія.

Тепер потрібна наступна операція і подальша реабілітація, яка буде коштувати більше 100 тисяч гривень. Такої суми родині Юлії самостійно не зібрати, тож вона просить допомоги у небайдужих.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4978 6430 4813

Панченко Ірина Вікторівна 

https://vk.com/clubpanhenko

Повʼязані теми:

Наступна публікація