Марійка потребує допомоги добрих людей

Марійка потребує допомоги добрих людей

Марійка потребує допомоги добрих людей

Фото: ТСН.ua

Дитині потрібна посилена реабілітація

Аврамчук Марія народилася з серйозною патологією - спинномозковою грижею, а за кілька днів після народження у дитини виявили менінгіт, який «перейшов» у вентрикуліт (запалення стінок шлуночків головного мозку) та енцефаліт (запалення головного мозку).

«Після тримісячного лікування Маша була тричі прооперована: видалення спинномозкової грижі, встановлення лікворошунтуючої системи. У перші три роки Маша не вміла нічого, на реабілітацію її ніхто і нікуди не брав, так як після операцій з'явилися ще й епілептичні напади. Загальний фізичний стан дочки поглиблювала хвороба нирок, яка і до сьогоднішнього дня залишається відкритою», - розповідає мама дівчинки.

Проте родина дівчинки не покладаючи рук бореться за покращення життя дитини. І має результати: вона бачить і чує, вміє читати, рахувати, спілкується за допомогою алфавітної дошки, де показує букви, з яких складаються слова.

«Влітку 2017 роки я звернулася в клініку, де Маша пройшла перший курс реабілітації. Одразу після курсу у неї з'явилися нові звуки, намагатися повторювати за мною слова і фрази, я не очікувала таких миттєвих результатів. І тому я звертаюся до Вас за допомогою у зборі коштів на повторні курси, яких бажано пройти ще сім», - каже мама Маші і просить фінансової підтримки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7555 1771 8983

 АВРАМЧУК ІРИНА МИХАЙЛІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація