Тетяна просить врятувати їй життя

Тетяна просить врятувати їй життя

Тетяна просить врятувати їй життя

Жінка проходить лікування в Німеччині

Мама двох 10-річних діток Садік Тетяна 2013 року почула від лікарів про свій діагноз - рак молочної залози (правої) 2-3 ступеня, агресивної форми.

«Цього ж року було проведено операцію з видалення пухлини та уражених лімфатичних вузлів у Львівському міжнародному онкологічному центрі. Також було пройдено курс сильної хіміотерапії. Але хвороба не відступила, через рік 2014 року стався рецидив-новоутворення на правій молочній залозі. Було проведено знову операцію, курс хімії та опромінення лампами», - розповідають рідні Тетяни.

Тоді хвороба відступила на цілих два роки, але повернулась ще в більш агресивній формі. Українські медики порадили Тетяні цього разу шукати порятунку за кордоном.

«Лікування розпочали у Білорусі. Було проведено 2 операції з видалення уражених лімфатичних вузлів та проведено курс дороговартісної хіміотерапії. Проте лікування не дало бажаного результату, хвороба прогресувала з новою силою. Було уражено печінку і легені, шийні лімфатичні, надключичні та лімфатичні вузли грудної клітки. Білоруські лікарі дали відмову. Але погодилась взяти на лікування німецька клініка в Берліні. Нині Тетяна там. Лікарі дають надію на життя, проте суму, яку виставила клінік - 25 тисяч євро - непосильна для сім’ї, тому просимо дати шанс на життя молодій мамі, дружині та хорошій людині», - просять родичі жінки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7572 7286 1156

Садік Тетяна Василівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація