90-річний російський актор Іван Краско вшосте став батьком

90-річний російський актор Іван Краско вшосте став батьком

90-річний російський актор Іван Краско вшосте став батьком

Фото: kino-teatr.ru

29-річна кохана зірки завагітніла завдяки процедурі ЕКЗ.

Російський актор Іван Краско приголомшив новиною про те, що вшосте став батьком.

90-річний зірка серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів" та "Убивча сила" поділився в програмі "На самом деле", що майже два місяці тому, 4 грудня 2020 року, у нього народилася донька, яку назвали Дар’єю.

Як передає Starhit, матір'ю дівчинки стала 29-річна Юлія Кічемасова, з якою в актора нібито був роман, коли Іван був одружений з молодшою на 60 років Наталією Шевель. Два роки тому пара офіційно розлучилася, тож зараз новоспечені батьки збираються йти під вінець. Для актора шлюб стане п’ятим.

Якщо кохання, то жодних перешкод для народження дитини бути не може

заявив знаменитість
Фото: kino-teatr.ru

Зі свого боку, нова пасія актора зізналася, що завагітніла не природним шляхом, а завдяки процедурі ЕКЗ. Втім, одна з колишніх дружин Краска Наталія Вяль у це не вірить і вимагає генетичної експертизи.

Нагадаємо, з першою дружиною Катериною Івановою, яка народила зірці доньку Галину, Іван Краско прожив недовго. Потім знаменитість сорок років був у одружений з Кірою Петровою, яка народила йому сина Андрія та доньку Юлію. 1997 року кохана померла, а зірка знайшов нову обраницю – Наталію Вяль, яка молодша за нього на 47 років. Жінка також подарувала Краску двох дітей –  Івана та Федора. Потім 85-річний зірка приголомшив резонансним весіллям з Наталею Шевель, якій на той момент було 25 років. Пара прожила разом три роки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація