Фестиваль Atlas Weekend перенесено на рік

Фестиваль Atlas Weekend перенесено на рік

Фото: instagram.com/atlasweekend

Однак і цьогоріч відбудеться захід.

Організатори грандіозного фестивалю Atlas Weekend, який щорічно влітку відбувається у Києві, повідомили про його перенесення.

На офіційній сторінці заходу у Instagram з'явилося повідомлення, що музичне дійство, таким яким його планували, буде перенесено на 2022 рік.

Причиною такого рішення стала світова пандемія, через яку запрошені західні артитсти не зможуть прилетіти до України.

Вже зараз ми розуміємо, що більшість західних артистів не матимуть змоги цього року прилетіти в Україну, у зв’язку із пандемією COVID-19 та різними карантинними обмеженнями у кожній із країн світу. Тому ми вимушені знову прийняти важке рішення і перенести фестиваль Atlas Weekend, у тому форматі та з тим лайнапом, який ми планували у цьому році, на 2022 рік.

йдеться у повідомленні

Проте за словами організаторів для фанатів заходу є гарна новина, яка полягає в тому, що все ж таки цьогоріч фестиваль відбудеться, але з новим лайнапом та українськими артистами.

А всі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на нові дати Atlas Weekend у 2022 році. А також, за вигідними умовами, можна обміняти квитки та відвідати фестиваль цьогоріч, або ж повернути кошти.

Фото: instagram.com/atlasweekend

"Ми зберігаємо дати проведення у другий тиждень липня та локацію на ВДНГ, а також додаємо 1 безкоштовний день у понеділок. Зараз ми розробляємо план безпечної та атмосферної зустрічі, формуємо новий лайнап, ведемо перемовини із українськими та СНД артистами, плануємо територію та квиткові квоти із урахуванням карантинних вимог. Вже зараз можемо сказати, що на вас чекатимуть масштабні виступи артистів та ексклюзивні шоу, безліч інтерактивних локацій та незабутні емоції від зустрічей із друзями", - зазначається у Instagram.

Шанувальники з розумінням поставились до такої новини з надією, що все ж таки наступного року зможуть нарешті відірватись на повну.

  • Тримайтеся! Зараз важкий час. Особливо для артистів та організаторів
  • Боже, Господи, як же ми чекаємо вас в будь-якому вигляді! Ви б тільки знали!  До зустрічі влітку
  • До останнього сподівалася, що фестиваль відбудеться .. Моє серце розбите, але я розумію, що це правильне рішення в зв'язку з ситуацією в світі. Сумую і чекаю 2022.

Нагадаємо, переможець одинадцятого сезону "Голосу країни" окрім того, що отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів, матиме змогу виступити на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація