Помер актор із фільму "Один вдома"

Помер актор із фільму "Один вдома"

Фото: Getty Images

Чоловіка виявили мертвим у кімнаті готелю.

У США помер актор Джон Герд, який зіграв батька сімейства Маккаллістерів в фільмах "Один вдома" і "Один вдома 2" – причина смерті поки що невідома.

Герду було 72 роки, повідомляє TMZ з посиланням на джерела, близькі до сім'ї актора.

За словами родичів, покоївка готелю в місті Пало-Алто (штат Каліфорнія) виявила його мертвим в кімнаті. Вона викликала поліцейських і медичних працівників, ті констатували смерть.

Наразі справу розслідує поліція. Причини смерті поки що невідомі. За словами представника актора, минулого тижня він переніс "невелику операцію на спині" і перебував у готелі після виписки з лікарні.

Як відомо, Джон Герд народився у Вашингтоні 7 березня 1945 року. Найбільшу популярність йому принесла роль Пітера Маккаллістера – батька сімейства в комедійних фільмах "Один вдома" і "Один вдома 2". Крім цього, він знявся у фільмах "Пробудження", "На лінії вогню", а також в серіалах "C.S.I.: Місце злочину Майамі", "Зоряний крейсер "Галактика"" та інших.

Нагадаємо, 20 липня помер вокаліст рок-гурту Linkin Park Честер Беннінгтон, він повісився у власному маєтку. Беннінґтон довгий час страждав від алко- та наркозалежності, через що мав багато проблем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація