Сексуальна Дженніфер Лопес у спідньому показала апетитні форми

Зірка знялася у чуттєвій фотосесії.

Американська поп-діва Дженніфер Лопес, яка представила нову композицію під час яскравого шоу, знялася у новій спокусливій фотосесії.

Джей Ло стала героїнею свіжого випуску глянцю W Magazine. На чорно-білих світлинах 46-річна мама двох дітей позує у спідньому, міні-сукні та розкішному вбранні з фатину.

Дженніфер дала журналу відверте інтерв'ю, у якому розповіла про те, як важко їй далося розлучення із колишнім, третім за рахунком, чоловіком, співаком Марком Ентоні.

"Я сім років чіплялася за цей шлюб, хоча майже від самого початку знала, що він був помилкою. Коли справа стосується роботи, я ніколи не здаюся. Але як тільки мова заходить про якісь особисті проблеми, я одразу думаю: "О ні, це все дуже складно". Мені було непросто змиритися з тим, що мій шлюб розпався. Звичайно, це було не те, про що я мріяла. В той момент найпростіше було піддатися образі, розчаруванню і злості", - поділилася Лопес.

Окрім того, артистка натякнула на те, що її екс-чоловік був не надто крутим у ліжку, чого не скажеш про 27-річного бойфренда зірки, танцівника Каспера Смарта.

"Музиканти і співаки занадто зациклені на собі, тому вони не такі хороші в ліжку, як танцюристи", - резюмувала Джей Ло.

До слова, про стосунки із теперішнім коханим Лопес також дещо розповіла:

"Ми були разом, потім розлучилися, тепер знову зустрічаємося ... Я все ще мрію про те, щоб колись знову вийти заміж. Знаєте, мені подобається фільм "Щоденник пам'яті", і я теж хочу прожити з коханою людиною до самої старості".

Нагадаємо, тим часом прихильник Дженніфер Лопес скопіював її хлопця, аби запросити зірку на побачення. Один з засновників чоловічого бренду одягу спробував спародіювати Каспера Смарта.

Повʼязані теми:

Наступна публікація