Соломко розповість Осадчій, чому народжувала саме в Америці

Соломко розповість Осадчій, чому народжувала саме в Америці

Соломко розповість про пологи у США

Сьогодні у "Світському житті" зірковий бебі-бум.

В новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір вже сьогодні о 22:30 на "1+1", зіркові батьки розкриють Катерині Осадчій свої секрети.

Співачка Alyosha, яка з чоловіком Тарасом Тополею чекають на другу дитину, зізнається, хто народиться - хлопчик чи дівчинка. А також розповість, як намагається тримати себе у гарній формі.

Молода співачка Яна Соломко, яка нещодавно народила первістка в Америці, розповість, скільки їй коштували пологи у США та чому вона вирішила народжувати саме там.

Колега молодих матусь по сцені співачка Illaria свою вагітність приховувала ...аж до пологів. Проте на світському заході - модному показі - молода матуся з'явилася за два тижні після народження дитини.

"Я чотири місяці до пологів нікуди не виходила, - каже співачка. - Тому, звісно, не могла не прийти, коли мене запросили".

Схоже, що приховування вагітності - тренд серед укранських зірок. Молодий татусь Володимир Ткаченко розповість, чому вони з коханою Оленою Мозговою тільки нещодавно спромоглися зізнатися, що таємно народили доньку. А також поділиться враженнями від власної присутності на пологах та згадає, як через свою дружину та доньку серйозно посварився з батьками.

Більш досвідчена мама - топ-модель Наталія Гоций після других пологів вже відновила модельну форму та готується знову повернутися до модельної роботи.

-На двох дітей і грошей потрібно більше, - каже вона.

Топ-модель розкриє Катерині Осадчій власні секрети, як швидко повернутися в допологову форму.

Не пропустіть зізнання молодих зіркових матусь та татусів у "Світському житті", вже у п'ятницю, о 22-30 на 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація