Валентина Хамайко розсекретила стать четвертої дитини

Валентина Хамайко розсекретила стать четвертої дитини

Фото: Світське життя

У зірки каналу "1+1" буде гармонія в сім'ї.

Ведуча програми "Сніданок. Вихідний" на каналі "1+1" Валентина Хамайко, яка очікує на четверту дитину, розповіла, хто в неї народится, йдеться у "Світському житті".

Зірка також зазначила, що вагітність у неї, незважаючи на різні чутки, запланована.

"У нас було багато питань. Хтось каже, ви релігійні, що таке, а чому так? Ні, у нас насправді все заплановано було. Коли ти перший другий раз вагітний, всі це сприймають з ейфорією, навіть лікарі-гінекологи, якось все так ніжно, мовляв ми вас вітаємо. А коли ти приходиш з третьою вагітністю і з четвертою, все абсолютно інакше. Наприклад цього разу один із лікарів зустрів мене фразою: "Ну це ж було не примусово, ви ж розуміли, на що ви ідете?", - розповіла зірка.

Фото: Світське життя

Також ведуча пригадала, як її гінеколог спростувала міф про те, що вагітність омолоджує.

"Гінеколог запитала мене: "А ви ж розумієте, те що вагітність омолоджує, це все казки для тих, хто народжує вперше? Хто вам сказав, що вагітність омолоджує? І ти сидиш, такий весь в токсикозі і розумієш, що внутрішньо ти хочеш цієї казки, але ти вже доросла жінка, яка має розуміти, що вагітність це складна робота організму і ти розумєш, що ти дитині віддаєш. А все інше ти отримуєш позитивом, віддачею протягом життя, іноді в мінус, іноді в плюс, але загалом, то все класно", - зауважила зірка "1+1".

Цікаво, що Валентина не збавляє темпів і продовжує вести "Сніданок. Вихідний", а також займається йогою для вагітних, тобто ритм життя ведучої зовсім не змінився.

"Я дійно дуже активна. Мені здається, що якщо не бути такою активною, то в якийсь момент з усіма своїми тут болить, там тягне, можна просто впасти в якусь депресію, а це не потрібно", - зазначила Хамайко.

Валентина Хамайко продовжує вести активне життя, будучи вчетверте вагітною

Валентина Хамайко продовжує вести активне життя, будучи вчетверте вагітною

Зірка також зізналася, що очікує на хлопчика.

"У нас буде гармонія, дві дівчинки і один хлопчик у нас вже є, тому буде гармонія. Син хотів братика. От як він сильно хотів, так воно і вийшло. А от дівчата себе дуже смішно поводили. Вони питали, хто буде, я кажу не знаю, якщо буде дівчинка, то я поставлю третє ліжечко у вашу кімнату. Вони: "В нашу? Третє? Давай краще хлопчика".  Я кажу, що вже не можу нічого змінити, вже як буде. А син дуже адекватно сприймав, каже що навіть якщо буде дівчинка, то ти не турбуйся, типу я буду любить", - заявила ведуча.

Нагадаємо,  нещодавно Валентина Хамайко на третьому місяці вагітності показала животик з кубиками.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація