Експерти визнали вбивцю родини у Вірменії осудним

Експерти визнали вбивцю родини у Вірменії осудним

Пермякова визнали осудним / Фото: ВКонтакте

У результатах психіатричної експертизи зазначається також, що військовий РФ має певні відхилення.

Російського військового Валерія Пермякова, який убив сімох членів родини у вірменському місті Гюмрі, визнали осудним.

"Проведена за дорученням слідства психіатрична експертиза визнала військовослужбовця осудним. Він повністю усвідомлював свої дії у момент скоєння злочину. Експерти виявили певні психічні відхилення і розлади, але загалом він визнаний психічно осудним", - зазначило джерело, знайоме з ситуацією, і додало, що експертиза була проведена стаціонарно, на території російської військової бази в Гюмрі, де і перебуває під вартою Пермяков.

За словами джерела, якби солдата визнали психічно неосудним, він за законом був би звільнений від кримінальної відповідальності і за рішенням суду міг бути направлений на примусове психіатричне лікування. "Тепер же є всі підстави для пред'явлення йому обвинувачення в остаточному вигляді, а також затвердження обвинувального висновку в подальшому і направлення справи до суду", - наголосив співрозмовник.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що суд над Пермяковим пройде у відкритому режимі у Вірменії на території 102-ї військової бази у Гюмрі.

Нагадаємо, 12 січня на півночі Вірменії російський солдат безжально розстріляв сім'ю з маленькою дитиною, пізніше Валерій Пермяков зізнався у вбивстві, яке сколихнуло весь світ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація