"Лайм" - найкраща книга 2016 року Новини компаній

"Лайм" - найкраща книга 2016 року

У творі несподівано оживають давно забуті людством легенди.

Фантастичну повість про царя звірів "Лайм" визнано книгою року за версією київського видавництва "ОВК".

"Лайм" відкриває читачу найдавнішу таємницю природи – першим царем звірів був великий та мудрий тигр, сила якого живе і донині. Могутня і непереможна сила царя звірів дозволяє керувати усім живим на планеті, проте, її велич може стати небезпечною, якщо вона потрапить до рук негідника. Чи можливо здолати того, хто володіє найвеличнішою з усіх сил на Землі? Відповідь на це питання шукайте у книзі.

Чеська письменниця Еллісон Вудс розповідає про страшні наслідки порушення гармонії в природі і важливість її відновлення. У творі несподівано оживають давно забуті людством легенди, містика переплітається з реальністю, а добро бореться зі злом.

За словами президента видавництва Михайла Коротюка, надзвичайно цікавий та неординарний сюжет книги вже встиг припасти до душі багатьом читачам в Україні. Він також переконаний в тому, що сьогодні потрібно надавати всіляку підтримку авторам, що порушують питання значення та ролі людини в природі шляхом написання книг з потужним філософським підтекстом, якою і являється фантастична повість "Лайм".

Наступна публікація