На Дніпропетровщині поваленим деревом вбило літню жінку

На Дніпропетровщині поваленим деревом вбило літню жінку

Фото: УНІАН

У самому Дніпрі повалено понад три тисячі дерев.

У Новомосковську Дніпропетровської області загинула 65-річна жінка - на неї впало дерево, передає кореспондент ТСН.

Від численних травм та переломів вона померла у лікарні.

У самому Дніпрі повалено понад три тисячі дерев. Ними потрощило МАФи, зо три десятки автівок, обірвало дроти та блокувало рух. 10 трамвайних маршрутів та шість тролейбусних у обласному центрі паралізовано. Комунальники кажуть, що прибрати усі повалені дерева зможуть за два тижні.

"Дійсно, дуже великий обсяг. На кроні починає формуватися листя. Якщо раніше сніг осипався, зараз він накопичується на гілках. І це призводить до обвалення", - каже заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Якщо у Дніпрі дороги майже скрізь проїзні, то на виїздах в бік Запоріжжя та Кривого Рогу утворились багатокілометрові затори. Водії стоять по кілька годин без руху. Рятувальники кажуть, що усе через те, що вантажівки заблокували траси. Їх потроху розтягують.

Дивом врятували пацієнта у тяжкому стані, що був у кареті швидкої. Його вивозили з траси за допомогою КАМАЗу. Врешті вдалося доправити хворого до лікарні. Попри заклики рятувальників та правоохоронців обмежити поїздки, водії все одно прагнуть виїхати на траси.

Після снігопаду, що тривав майже добу, врешті вийшло сонце. Замети почали танути, і на вулицях тепер гігантські калюжі. Тож тепер до усіх небезпек додається ще й загроза затоплень.

Все про негоду в Україні дивіться у матеріалі: Україну засніжило у квітні. Текстовий стрім

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Аномально сніжний квітень в Україні – смерть на дорогах, зачинені школи, відсутність світла

Аномально сніжний квітень в Україні – смерть на дорогах, зачинені школи, відсутність світла

Повʼязані теми:

Наступна публікація