На Одещині чоловік підірвав базу відпочинку

На Одещині чоловік підірвав базу відпочинку

Підрив бази відпочинку на Одещині / Фото: Поліція Одеської області

Постраждалих внаслідок вибуху немає.

У Затоці Одеської області невідомий за допомогою саморобного вибухового пристрою здійснив вибух на одній із баз відпочинку.

Про це повідомляють у прес-центрі поліції Одещини.

"Близько третьої години ночі до Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що невстановлена особа, перебуваючи на території бази відпочинку, шляхом підриву пошкодила частину будівлі. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції, представники прокуратури, спеціалісти Вибухотехнічного управління та кінологи", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що огорожі як такої навколо бази немає. На території також було виявлено сокиру, 56-метровий дріт, спортивну туристичну сумку та кабель. 

"Під час огляду входу встановлено, що епіцентр вибуху знаходиться в приміщенні, за вхідними металевими брамами, де була виявлена воронка, біля якої знаходилася полімерна каністра з залишками паливно-мастильних матеріалів, а також фрагмент поліетилену з рваними краями", - кажуть у поліції. 

Наразі триває розслідування. Порушено кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження чужого майна у великих розмірах, що карається позбавленням волі від трьох до 10 років.

Нагадаємо, у Мелітопольському районі Запорізької області чоловік кинув гранату в салон автомобіля зі своєю 37-річною екс-дружиною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація