Тепло повернеться в Україну ближче до вихідних

Тепло повернеться в Україну ближче до вихідних

Вихідними українців потішить тепло / Фото: Facebook/Mykyta Panasenko

Синоптики запевняють, що небезпечні метеорологічні явища малоймовірні.

У першій половині тижня (26-31 серпня) в Україні зберігатиметься нестабільний характер погоди з дощами, а ближче до вихідних потеплішає.

Про це повідомив журналістам заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко на брифінгу у вівторок, 26 серпня.

"Нестабільний характер погоди в Україні спостерігатиметься найближчі 2-3 дні... У подальшому з 29-30 серпня і до 4 вересня... буде в основному без опадів, небезпечні і стихійні метеорологічні явища малоймовірні", - сказав Прокопенко.

За його словами, передає УНІАН, починаючи з другої половини тижня і до початку вересня середня температура повітря вночі в країні становитиме 9-16 градусів тепла, на півдні - 27-20 градусів вище нуля.

Вдень температура повітря змінюватиметься від 21 до 27 градусів тепла, на півдні - до +30.

При цьому Прокопенко попередив, що 26-27 серпня в західних і північних областях України можливі грозові дощі, які 28 серпня перемістяться на південь країни.

Нагадаємо, що 9 серпня велика злива в Києві зупинила громадський транспорт і затопила вулиці. Люди ходили по пояс у воді, а водії відчайдушно намагалися врятувати свої машини.

В Україну повертається тепло

В Україну повертається тепло

Повʼязані теми:

Наступна публікація