У Донецьку розбомбили два райони, троє мирних жителів загинули

У Донецьку розбомбили два райони, троє мирних жителів загинули

Після чергової ночі обстрілу в Донецьку загинули троє / Фото: Reuters

Станом на 10:00 обстановка в місті зберігається напруженою.

Ніч проти 26 серпня у Донецьку пройшла неспокійно. Під час обстрілу загинули три мирні жителі.

Як повідомили у прес-службі міськради, особливо постраждали жителі Петровського та Київського районів.

"У результаті бойових дій в Петровському районі були повністю знищені житлові будинки 14 та 16, а також господарські будівлі на вул. Курортна, пошкоджено будинок 30 на вул. Лейтенанта Ніколенко та приміщення цеху завантаження і розвантаження вугілля шахти Трудовська. Обстрілу піддалися також вулиці Гладковського, Вуглегірська, Радищева і Кіровоградська", - повідомили в мерії.

Крім того, у Київському районі в результаті попадання снарядів є руйнування будинків на вул. Орбіти і Велозаводській.

"Станом на 10 ранку 26 серпня обстановка в Донецьку зберігається напруженою. Але незважаючи на це, в штатному режимі працюють і громадський транспорт, і комунальні служби", - додали в прес-службі.

Через обстріли у Київському, Петровському та частині Кіровського району були пошкоджені мережі електропостачання. Ремонтні бригади ведуть відновлювальні роботи. Всього на ранок по місту знеструмлено 220 трансформаторних підстанцій.

Як повідомлялося раніше, "парад полонених" в Донецьку обурив весь світ, окрім Росії. Зокрема, міністр закордонних Росії Сергій Лавров сказав, що кадри з параду полонених дивився, але нічого принизливого в них не побачив.

Повʼязані теми:

Наступна публікація