У Львівській IT-компанії співробітнику подарували "Волгу" Новини компаній

У Львівській IT-компанії співробітнику подарували "Волгу"

GTM Plus — львівська IT компанія, засновником якої є підприємець і бізнесмен, Рафал Шиманський, недавно відзначила корпоратив перед новорічними святами.

GTM Plus займається вирішенням бізнес завдань, допомагаючи іншим компаніям. Також в її обов'язки входить пошук і підбір як аутсорсингових агенцій, так і окремих фахівців.

GTM Plus має величезну команду однодумців, які працюють над спільною ідеєю — допомога стартапам і СМБ.

На знак подяки за працю співробітників, кофаундер компанії, Рафал Шиманський, вирішив піднести незвичайний сюрприз прямо на корпоративі.

Новину про свій подарунок Рафал оголосив під час вітальної промови. За словами підприємця, на цю ідею його підштовхнув улюблений серіал "Мільярди".

"Головний герой серіалу — СЕО компанії, Боббі Аксельрод, перебуваючи в хорошому розположені, міг з легкістю віддати ключі від свого нового автомобіля співробітнику. Мені ця ідея дуже сподобалася і надихнула на розіграш авто між співробітниками нашої компанії ", — сказав Рафал Шиманський.

Тематикою корпоративу були обрані "лихі 90-ті". Колеги наділи відповідні образи: адідаси, спортивні костюми, олімпійки, кепки і білі майки. З огляду на тематику Рафал вирішив, що і подарунок повинен відповідати, а тому у дворі стояла дванадцятирічна "Волга" 78-го року.

"Якби тематикою було обрано наш час — безсумнівно, призом став б новий Lamborghini, але для лихих 90-их і машина повинна бути з 90-их, а тому біля входу на когось із вас чекає "Волга" 78-го року" — сказав кофаундер.

Полум'яна промова Рафала викликала бурю емоцій і захоплення у всіх присутніх на вечірці. Всі з нетерпінням чекали на продовження корпоративу, конкурсів і, звичайно ж, із задоволенням побігли дивитися на новеньке авто біля подвір'я.

Рафал Шиманський зазначив, що "кожен з присутніх, хто не боятиметься брати участь в конкурсах і може проявити себе, має можливість виграти автомобіль. А поки — ви можете особисто переконатися в тому, що машина справжня, і навіть сфотографуватися з нею, адже вона давно стоїть у дворі. Там, під світлом ліхтарів, вона гарніше навіть за новеньку Lamborghini ".

Співробітники брали участь в конкурсах, намагаючись продемонструвати себе з кращого боку.

"Умова лише одна — бути активними! І тоді один з вас, хто не питиме, поїде додому вже на новій "Волзі", — говорив з усмішкою засновник компанії.

І Рафал не збрехав, в кінці вечора найактивніший працівник, на ім'я Тарас, вихопив перемогу, а разом з нею і ключі від нового авто!

"До речі, ключі від машини йдуть в комплекті зі спеціальним чохлом прямо з 90-их", — жартував Рафал.

GTM Plus — перша українська компанія, яка зважилася на подарунок подібного рівня, що не тільки доводить значущість праці команди для керівництва, але демонструє сучасні погляди засновників і прагнення до трансформації стандартів компанії.

Надалі розіграш подібних призів планується стати — своєрідною традицією компанії, а тому кожен співробітник має можливість проявити себе і отримати винагороду!

Наступна публікація