У Житомирі 9-річний хлопчик потрапив під тролейбус

У Житомирі 9-річний хлопчик потрапив під тролейбус

Фото: УНІАН

Дитина послизнулася на сніговій кучугурі біля пішохідного переходу.

У Житомирі 9-річний хлопчик потрапив під колеса тролейбуса, бо послизнулася на неприбраній кучугурі снігу. Із потрощеними кістками тазу дитина опинилася в реанімації, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Свідки кажуть, що хлопчик поспішав зі школи, став перед пішохідним переходом на сніг у послизнувся. Швидко підвестися дитині завадив важкий портфель. "Не зміг піднятися, а тролейбус якраз рухався. І він упав в районі середніх дверей тролейбуса, і вийшло, що попав під задні колеса", - розповів представник трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галицький. Жінка-водій навіть не помітила, що наїхала на дитину. Тролейбус зупинився за кілька метрів на зупинці.

У Житомирі дитина потрапила під колеса тролейбуса

У Житомирі дитина потрапила під колеса тролейбуса

"Він втратив свідомість, а потім він уже відкрив очі, коли було багато людей, і була швидка", - розповів батько травмованого хлопчика Анатолій Каблов. Він не відходить від ліжка, де лежить його син. Медики говорять, що травми дитини важкі – множинні переломи кісток тазу та лівої ноги. "Досить важка травма, котра супроводжується великою крововтратою і вимагає хірургічної корекції", - розповів завідувач відділенням реанімації обласної дитячої лікарні Юрій Ніколаєв. Фахівці утримуються від прогнозів, наскільки дитина зможе реабілітуватися після отриманих травм.

Тим часом правоохоронці встановлюються, що саме є причиною інциденту. Експертизи мають відповісти на питання, чимав водій можливості уникнути травмування дитини. Однак житомиряни винуватять у тому, що сталося, комунальників, бо ті погано чистять дороги і зупинки від снігу. "Зазвичай чистять, але не там, де люди переходять. Треба перескакувати через ці кучугури", - нарікають перехожі. Міські чиновники поки не мають відповіді, хто ж повинен відповісти за травмування дитини. "Я не готовий сказати. Зараз працюють слідчі", - пояснив заступник міського голови Олександр Фещенко. Разом із тим місто вже вирішило виділити 10 тисяч гривень на лікування хлопчика.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація