Вирок у "врадіївській справі": Дрижаку і Поліщуку дали по 15 років тюрми, Рабиненку - 11 років

Вирок у "врадіївській справі": Дрижаку і Поліщуку дали по 15 років тюрми, Рабиненку - 11 років

Вирок у "врадіївській справі" винесено / Фото: Преступности.НЕТ

Окрім того, вони втратять все своє майно і звання.

Первомайський міськрайонний суд виніс вирок у "врадіївській справі", повідомляє кореспондент ТСН.

Євгена Дрижака засудили до 15 років тюрми з конфіскацією майна, позбавленням звання капітана міліції і правом обіймати посади у міліції протягом трьох років.

Дмитра Поліщука засудили до 15 років тюрми з конфіскацією майна, позбавленням звання лейтенанта міліції і правом обіймати посади у міліції протягом трьох років.

Михайла Кудринського засудили до 5 років тюрми з позбавленням звання без права обіймати посади у міліції протягом трьох років, а також до штрафу у 10 тис. грн.

Сергія Рабиненка засудили до 11 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Також суд постановив стягнути на користь Крашкової з Дрижака і Поліщука по 150 тис. грн, а з Рабиненка 100 тис. грн. моральної шкоди. Окрім того, Дрижак, Поліщук та Рабиненко мають виплатити Крашковой понад 10 тис. грн за її лікування.

Нагадаємо, 27 червня цього року до врадіївської лікарні потрапила 29-річна Ірина Крашкова. Вона заявила, що її зґвалтували та сильно побили.

У цьому вона звинуватила двох працівників врадіївського райвідділку - капітана міліції Євгена Дрижака, лейтенанта Дмитра Поліщука і таксиста Сергія Рабиненка.

Правоохоронці нібито її ґвалтували, а потім Дрижак з Рабиненком били. На лаві підсудних разом з ними опинився і заступник начальника РВВС у Врадіївці Михайло Кудринський, якого звинуватили в приховуванні злочину своїх підлеглих.

Прокуратура просила суд засудити Євгена Дрижака до 15 років ув'язнення, Дмитра Поліщука - також на 15 років, Сергія Рабиненка на 10 років, Михайла Кудринського - на 5 років. Окрім в'язниці, держобвинувачення виступило за конфіскацію майна і позбавлення міліцейських звань для Дрижака, Поліщука і Кудринського.

Кореспондент ТСН Ольга Параскун

Повʼязані теми:

Наступна публікація