На Донбасі почала мовити українська радіостанція

На Донбасі почала мовити українська радіостанція

Фото: proza.ru

Фахівці вже займаються переходом  радіостанції на FM-мовлення.

Із 1 липня на півдні Донецької області почала мовити радіостанція "Голос Донбасу"

Про це інформує прес-служба Держкомтелерадіо.

Як повідомляється, перший день ефіру обласного радіо розпочався великим радіомарафоном. 

"Наше головне завдання  - зробити так, щоб "Голос Донбасу" можна було безперешкодно чути на всій території Донецької області", - наголосив виконавчий директор Донецької регіональної філії НТКУ Віктор Підлісний.

Наразі обласне радіо можна слухати на частоті 67,34 МГц та на сайті телеканалу "До ТеБе" www.dotb.dn.ua . При цьому фахівці вже займаються переходом на FM-мовлення.

У відомстві нагадали, що Донецьке обласне радіо не працювало понад два роки після того, як частина території регіону була окупована російськими терористичними угрупованнями. 

Раніше було відновлено обласне державне телебачення, яке сьогодні мовить під логотипом "До ТеБе".

Нагадаємо, що Україна збільшила радіомовлення в окупованому Криму. Член Національної ради України з питань телерадіомовлення Сергій Костинський повідомив, що сигнал планують подавати з південної частини Херсонської області. Для цього вже до кінця поточного року на Чонгарі побудують нову вишку. Своєю чергою, головний редактор каналу "Українського радіо" Аліна Акуленко нагадала, що "Українське радіо", яке продовжує мовлення на Крим, ввело в сітку програму кримськотатарською мовою "Vatan sedası".

Повʼязані теми:

Наступна публікація