Кукурудза в духовці

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Завдяки спеціям і вершковому маслу смак цієї страви виходить дуже незвичним і пікантним.

Кукурудза — один з продуктів, через який я щороку з нетерпінням чекаю на літо. Вона смачна навіть у сирому вигляді. Але сьогодні я розповім вам, як правильно запікати кукурудзу в фользі в духовці.

Завдяки спеціям і вершковому маслу смак кукурудзи виходить одночасно ніжним, солодким, трохи кислим і трохи гострим. Загалом, я гарантую, що буде дуже смачно і дуже просто.

Час підготовки  5 хвилин.

Час приготування  20 хвилин.

ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • кукурудза — 2 шт.;
  • лайм — 1 шт.;
  • сухий перець чилі (пластівцями) — 2 дрібки;
  • вершкове масло — 20 г;
  • кінза — 4 гілочки;
  • сіль — 3 дрібки.

ПРИГОТУВАННЯ: 

1. Відокремте 2 шматка фольги і викладіть на кожен з них по кукурудзі. Розріжте лайм на 2 половини і полийте кожну кукурудзу соком половини лайма.

Кукурудза, для блогів_1
klopotenko.com

2. Потім візьміть сіль і гарненько натріть обидві кукурудзи з усіх боків.

Кукурудза, для блогів_2
klopotenko.com

3. Посипте кукурудзу пластівцями сушеного перцю чилі, це додасть трішки гостроти і пікантності.

Кукурудза, для блогів_3
klopotenko.com

4. Розріжте вершкове масло на 2 частини і покладіть до кожної кукурудзи. Смак після запікання вийде більш ніжним і приємним. Замотайте кукурудзу зі спеціями і маслом у фольгу.

Кукурудза, для блогів_4
klopotenko.com

5. Запікайте кукурудзу в фользі в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Тим часом відокремте листочки кінзи від стебел і подрібніть ножем.

Кукурудза, для блогів_5
klopotenko.com

6. Після запікання розкрийте фольгу і дайте кукурудзі трішки охолонути, посипавши подрібненою кінзою.

Кукурудза, для блогів_6
klopotenko.com

ВІДЕОВЕРСІЯ РЕЦЕПТУ:

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1 + 1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції