Оригінальні млинці з грибами

Завдяки незвичайній начинці смак цієї страви виходить насиченішим та дуже цікавим.

Незалежно від пори року, свят або буднів ми хочемо бачити на столі млинці. Начинок для цієї страва, напевно, можна придумати сотні. Один з моїх улюблених варіантів — млинці з грибами.

Але я вирішив злегка урізноманітнити смак начинки, додавши до грибів червоне вино. Виходить більш насичений і цікавий смак. Раджу неодмінно спробувати.  

Час підготовки  15 хвилин.

Час приготування — 20 хвилин.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • молоко — 1 л;
  • борошно — 250 г;
  • яйце — 4 шт.;
  • цукор — 2 ст. л.;
  • рослинна олія — 50 мл;
  • сіль — 1 дрібка.

Для начинки:

  • печериці — 100 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • вино червоне — 150 мл;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. Змішайте у великій мисці інгредієнти для тіста — молоко, 2 ст. л. цукру, 50 мл рослинної олії, вбийте 4 яйця. Розмішайте до однорідності та потім поступово додавайте борошно, додайте дрібку солі. Добре перемішайте тісто, щоб уникнути грудочок.

Млинці з грибами та вином, для блогів_1
klopotenko.com

2. Розігрійте млинцеву або звичайну пательню. Ополоником вилийте тісто на пательню і рівномірно розподіліть поверхнею.

Смажити млинці можна без олії, вона є у складі тіста. Смажте млинці кілька хвилин з обох боків.

Млинці з грибами та вином, для блогів_2
klopotenko.com

3. Печериці добре промийте та висушіть. Наріжте їх тонкими пластинами. Розігрійте пательню з вершковим маслом і обсмажте печериці приблизно 10 хвилин. Поперчіть і посоліть за смаком.

Млинці з грибами та вином, для блогів_3
klopotenko.com

4. Потім вилийте на пательню 150 мл червоного вина і протушкуйте в ньому гриби на середньому вогні до випарювання. Викладіть готову начинку на млинці та подавайте.

Млинці з грибами та вином, для блогів_4
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції