Святковий салат зі скумбрією

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Таку страву зможуть оцінити навіть вірні прихильники класичних мімози, шуби та олів’є.

Всім тим, кому вже набридли одні й ті ж самі салати на кожне свято присвячується цей рецепт. Хоча такий салат зможуть оцінити навіть вірні прихильники класичних мімози, шуби та олів’є. Свіжість огірків та солодкість моркви дуже вдало підкреслять пікантний смак копченої скумбрії.

Морква та огірки для цього салату повинні бути середнього розміру, а не двадцятисантиметровими, якими зараз наповнені супермаркети. Якщо у вас все ж таки овочі великі, то їх знадобиться менше.

Взагалі, я не дуже люблю прискіпливо вивіряти кількість інгредієнтів для салатів, тому що в них кожний все регулює під свій смак. Для одного найкраще смакує огірок, а іншому подобається побільше моркви. В будь-якому випадку, цей салат неймовірно смачний і на святах зникає з тарілок першим.

Святковий салат із скумбрією, для блогів
alexandra_cooking

Інгредієнти:

  • 4 моркви;
  • 4 яйця;
  • 1 скумбрія холодного копчення;
  • 4 свіжих огірки;
  • зелень.

Для соусу:

  • майонез;
  • французька гірчиця в зернах.

Приготування:

1. Моркву та яйця відварити і почистити.

2. Скумбрію почистити від шкірки та кісточок і розділити на філе.

3. Всі інгредієнти порізати соломкою, додати до них подріблену зелень.

4. Перемастити салат заправкою з майонезу та французької гірчиці.

Смачного!

Більше рецептів читайте тут instagram.com/alexandra_cooking

Залиште свій коментар

Вибір редакції