Теплий салат з печеним перцем

Дата публікації
Перегляди
5318
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Теплий салат з печеним перцем

Фото: ТСН.ua

Ця неперевершена страва смакуватиме до будь-якого м'яса та гарніру. 

Прийшов час запасатися вітамінами. Тож, якщо вам хочеться урізноманітнити щоденний осінній раціон, пропоную приготувати салат із запеченого перцю. Ця неперевершена страва смакуватиме до будь-якого м'яса та гарніру. 

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг солодкого болгарського перцю;
  • пучок кінзи (приблизно 50 г);
  • лимон;
  • рослинна олія;
  • сіль, перець за смаком.

Час приготування: 60 хвилин.

ПРИГОТУВАННЯ ПОКРОКОВО:

1. Перець помити та просушити. Розрізати навпіл, вибрати насіння і викласти на деко.

Фото: фото: Bene Gusto

2. Запікати 20-30 хвилин за температури 200°С. Готовий перець перекладаємо до миски і накриваємо на 10 хвилин харчовою плівкою або фольгою (так легше зніметься шкірка).

Фото: фото: Bene Gusto

3. Очищуємо перець від шкірки, нарізаємо смужками і відправляємо до миски. Сюди ж висипаємо дрібно посічену зелень. Кінзу за бажанням можна замінити петрушкою. Солимо, перчимо за смаком і заправляємо сумішшю рослинної олії та лимона. Добре перемішуємо.

Фото: фото: Bene Gusto

Відеоверсія рецепту:

Смачного!

Повʼязані теми:

Дата публікації
Перегляди
5318
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Наступна публікація