Ця неперевершена страва смакуватиме до будь-якого м'яса та гарніру.
Прийшов час запасатися вітамінами. Тож, якщо вам хочеться урізноманітнити щоденний осінній раціон, пропоную приготувати салат із запеченого перцю. Ця неперевершена страва смакуватиме до будь-якого м'яса та гарніру.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 кг солодкого болгарського перцю;
- пучок кінзи (приблизно 50 г);
- лимон;
- рослинна олія;
- сіль, перець за смаком.
Час приготування: 60 хвилин.
ПРИГОТУВАННЯ ПОКРОКОВО:
1. Перець помити та просушити. Розрізати навпіл, вибрати насіння і викласти на деко.
2. Запікати 20-30 хвилин за температури 200°С. Готовий перець перекладаємо до миски і накриваємо на 10 хвилин харчовою плівкою або фольгою (так легше зніметься шкірка).
3. Очищуємо перець від шкірки, нарізаємо смужками і відправляємо до миски. Сюди ж висипаємо дрібно посічену зелень. Кінзу за бажанням можна замінити петрушкою. Солимо, перчимо за смаком і заправляємо сумішшю рослинної олії та лимона. Добре перемішуємо.
Відеоверсія рецепту:
Смачного!