Допоможіть врятувати життя Івану

Допоможіть врятувати життя Івану

Подальше життя чоловіка залежить від фінансової допомоги.

Морочило Іван перебуває в столичній лікарні, де чоловік проходить курс опромінення та хіміотерапію. У чоловіка діагностована анапластична астробластома (пухлина мозку).

"У Вані діагностували пухлину головного мозку... 2 березня його прооперували у столичній лікарні. Ми всі щиро вірили у те, що новоутворення доброякісне, адже прогнози лікарів були доволі втішними! І операцію Ваня переніс без особливих ускладнень, це приємно вразило навіть медиків, які щодня рятують людcькі життя. Але, на жаль, патогістологічне дослідження, попри всі надії, показало наявність ракових клітин", - розповідають друзі чоловіка.

Лікування буде тривалим, лише перший курс обходиться в майже 60 тисяч гривень, родина Івана у відчаї, адже самотужки упоратись із коштовним лікуванням вони не зможуть.

"Мій хороший друг, надзвичайно тепла та добра людина захворіла на рак. Зараз він уже проходить перші курси опромінення. Але те, що зібрали рідні та друзі - це краплина у морі. Необхідні тисячі доларів, аби Іван знову жив повноцінно", - додають друзі.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

гривневий рахунок ПриватБанку: 5168 7426 0234 6193

МОРОЧИЛО ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ

Повʼязані теми:

Наступна публікація