Рак загрожує життю Андрія

Рак загрожує життю Андрія

Враження кісткового мозку сягає 83%. Враження кісткового мозку сягає 83%.

Гринь Андрій працював над футбольною  кар’єрою, але доля внесла свої корективи і тепер юнак змушений боротися за своє життя з  діагнозом - гострий мієлобластний лейкоз.

 Зараз Андрій знаходиться на лікуванні в Національному науковому центрі радіаційної медицини. Його стан лікарі оцінюють як тяжкий. Враження кісткового мозку сягає 83%.

«Андрій вже отримав перший курс хіміотерапії і зараз знаходиться на реабілітації , так як у нього критично низький рівень лейкоцитів ( 0.6) та  тромбоцитів(40) , дуже низький гемоглобін (46) . Для того щоб вивести дані показники до мінімально необхідного рівня потрібні стимулятори росту лейкоцитів ,  тромбоконцентрат , переливання крові , а також препарати, які необхідні для підтримки роботи серця та печінки», - розповідає сестра Андрія.

Зараз на тиждень родина витрачає на лікування до 30 тисяч гривень. Проте це лише початок, на подальше лікування знадобляться сотня тисяч доларів.

«Після  того як лікарі виведуть Андрія в стан ремісії потрібна буде операція з пересадки кісткового мозку . В Україні такі операції не проводять . Для лікування за кордоном необхідна сума складає 150 тис. доларів . У нас звичайна , середньостатистична сім`я і дана сума для нас просто непідйомна . Ми надіємося на Вашу допомогу», - каже сестра Андрія

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 5168-7556-2604-2101  Гринь Андрій Іванович

Повʼязані теми:

Наступна публікація