Дружина Джеджули викликала копів та пішла від шоумена

Дружина Джеджули викликала копів та пішла від шоумена

Дружина Джеджули викликала копів та пішла від шоумена

Фото: instagram.com/djedjula

Юлія Леус поскаржилася на погрози чоловіка.

Дружина українського шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус, яка розкритикувала його за відео з використаним підгузком, пішла від чоловіка.

В Instagram-stories модель зі сльозами на очах заявила, що ведучий погрожував їй через гострі висловлювання.

"Скажіть, будь ласка, як тут долікуватися? Якщо тварина приходить з вулиці і починає мені погрожувати, щоб я до завтрашнього вечора сказала, що у мене емоційний сплеск, що це неправда, що я казала. Або завтра ввечері мені буде гаплик. От як мені долікуватися, скажіть, будь ласка? Що з цим ідіотом хворим робити?" – емоційно повідомила Леус.

Фото: instagram.com/yla__yla

Юля додала, що викликала поліцію. Втім, коли копи приїхали, Андрія не було вдома. Наступного ранку жінка забрала доньку та пішла від чоловіка.

"Ну все, друзі, це сталося. Нарешті я пішла і тепер буду спокійно собі лікуватися та одужувати. А потім якось заїду та заберу речі та переїду вже повністю. До цієї квартири я вже не повернуся і про нього говорити не хочу", – заявила модель.

Фото: instagram.com/yla__yla

Зауважимо, стосунки між подружжям погіршилися ще до народження доньки. У грудні минулого року між Андрієм Джеджулою та його дружиною Юлею розгорівся конфлікт. Жінка на останніх місяцях вагітності потрапила до лікарні з загорозою викидня і звинуватила у цьому чоловіка. Пізніше у своєму Instagram Юлія розповіла, що Андрій підіймав на неї руку та морально знущався. Згодом модель повідомила, що хоче розлучення, оскільки не бачить спільного майбутнього з ним. Втім, пара продовжила жити в одній квартирі.

Нагадаємо, днями Андрій Джеджула подав заяву до поліції про зникнення дружини і крихітної доньки. Жінка намагалася убезпечити оточення від коронавірусу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація